Proszek kremowy to proszek homogeniczny bez nieczystości mechanicznych o lekko żółtawym kolorze i przyjemnym aromacie waniliowym, bez zapachów obcych. Smak jest typowy dla produktów ze skrobi z dodanym aromatem waniliowym. Proszek kremowy produkowany jest zmieszaniem skrobi kukurydzianej, pszenicznej, farbownika E160a, aromatu waniliowego.
Aplikowanie proszku kremowego – kremy cukiernicze, nadzienia z bitej śmietany, lody, produkty piekarnicze
Kolejne odmiany proszku kremowego:
a) Proszek kremowy rozpuszczalny na zimno
b) Proszek kremowy bezglutenowy z zawartością glutenu max. 20 mg/kg
Opakowanie: worki papierowe 15 kg.
Krnovská škrobárna spol. s r.o.
Čsl. Armády 921/60
Krnov - Pod Cvilínem
794 01
Czechy
www.krnovskrob.cz
Mgr. Markéta Najdková
zastępca handlowy
Telefon:+420 554 637 286
Faks:+420 554 637 280
Języki:
Czeski, Angielski
Formularz kontaktowy >>
Lenka Rohnerová
sprawozdawca handlowy
Telefon:+420 554 637 285
Faks:+420 554 637 280
Formularz kontaktowy >>
Nazwa produktu: Proszek kremowy o smaku waniliowym | ||
Miejsce pochodzenia: Republika Czeska | ||
Wielkość produkcji: Według umowy | Minimalna wielkość dostawy: Według umowy | |
Cena za sztukę: Według aktualnego cennika | ||
Certyfikaty jakości i bezpieczeństwa: ISO 9001, ISO 22000 |
Skrobia ziemniaczanaW gałęziach technicznych się skrobia ziemniaczana stosuje jako ...
www.lyckeby.cz