Natywna skrobia pszenna z zawartością glutenu maksymalnie do 20 mg/kg. Skrobia pszenna bez glutenu jest czysto naturalny produkt, który znajduje swe zastosowanie zwłaszcza w przemyśle spożywczym, gdzie korzysta się z niego podczas produkcji żywności do diety bezglutenowej oraz dla chorych na celiakię.
Skrobię pszenną bez glutenu pakujemy do worków po 25 g, 1000 kg big bagów, ewentualnie można ją przetransportować w cysternie. Z tej skrobi można dalej produkować skrobie bez glutenu modyfikowane cieplnie lub chemicznie, rozpuszczalne na zimno lub na ciepło. Jej wykorzystanie jest możliwe także podczas produkowania produktów dla osób z celiakią.
Krnovská škrobárna spol. s r.o.
Čsl. Armády 921/60
Krnov - Pod Cvilínem
794 01
Czechy
www.krnovskrob.cz
Lenka Rohnerová
konsultant biznesowy
Telefon:+420 554 637 285
Faks:+420 554 637 280
Formularz kontaktowy >>
Mgr. Markéta Najdková
dyrektor handlowy
Telefon:+420 554 637 286
Faks:+420 554 637 280
Języki:
Czeski, Angielski
Formularz kontaktowy >>
Nazwa produktu: Skrobia pszenna bez glutenu | ||
Miejsce pochodzenia: Republika Czeska | ||
Wielkość produkcji: 50 ton / miesiąc | Minimalna wielkość dostawy: Według umowy | |
Cena za sztukę: Według aktualnego cennika | ||
Certyfikaty jakości i bezpieczeństwa: ISO 9001, ISO 22000 |